CONCEPT TAG

Revolusjonerende mot butikktyveri,

bevist å redusere svinn med 66%

Concept Tags unike design

Den symmetriske utformingen med sine konvekse ytre kanter samt integrerte nåler og TagHouse gjør den så og si umulig å fjerne uten autorisert avtager. Alarmbrikken passer perfekt på klærne og gir maksimal sikkerhet. Med andre ord er det verdens mest avanserte og sikre alarmbrikke.

Concept Tag er basert på ideen om å være utskiftbare, gjenbrukbare og disponible. Klærne er maksimalt sikret helt til betjeningen tar av Concept Tag med verdens mest avanserte brikkeavtager – Concept Detacher. Innebygd RFID-brikke er tilgjengelig som tillegg.

Concept Tag fungerer sammen med eksisterende EAS-systemer. Ingen investering i ny teknologi er nødvendig.

HVA?

Verdens tryggeste alarmbrikke. Har en kombinasjon av to låseteknikker – magnetisk og mekanisk og åpnes med et trykk på opptil 50 kg. Tilgjengelig med AM eller RF-teknologi. Kan ikke åpnes med andre avtagere enn Concept Detacher, noe som betyr at alle stjålne eller hjemmelagde avtagere vil være ubrukelige.

HVORFOR?

Med en bevist reduksjon i svinn på 66% blir totalkostnaden rimeligere enn andre alarmbrikker. Ved bruk av RFID må varen være skannet før avtageren aksepterer å åpne brikken. Dette reduserer internsvinn samt venne-salg.

TIL HVEM?

Til alle som har problemer med interne og eksterne problemer. Ved å investere i sikrere alarmbrikker reduserer du de totale kostnadene ved tap. En god ide om du har flere butikker, er å begynne å introdusere konseptet i en av dem og deretter måle forskjellen.

Våre Concept produkter

Concept Tag AM50

Concept Tag AM

Concept Tag RF