MOTE OG INTERIØR

Skreddersydde løsninger og service i toppklasse.

ALARMBØYLER

For mote- og interiørbransjen anbefales enten AM eller RF-alarmbøyler. AM-teknologien fungerer godt med produkter som inneholder metall, noe som kan forårsake problemer hvis man bruker RF-teknologien. Hvis man har en “shop-in-shop”, kan det være et godt valg å kombinere teknologiene.

Gateway produserer mange ulike varianter av alarmbøyler. Hvilken du skal velge, avhenger i stor grad av butikkens størrelse, hvor mange innganger du har samt hvilke typer varer du planlegger å alarmere. AM-bøylerne kan dessuten kombineres med MDG (metalldeteksjon), f.eks. for å oppdage om noen kommer inn i butikken med en foliert veske.

Les mer om våre AM-bøyler her>>

Les mer om våre RF-bøyler her>>

“Kundservicen er utrolig god,

det er få leverandører i bransjen

der samarbeidet går så smidig

som med Gateway.”

 

-Linus Sandgren, Konsernsikkerhetssjef, Clas Ohlson

StoreAssist

StoreAssist er et egenutviklet produkt som Gateway har utviklet spesielt for moteindustrien. StoreAssist har flere ulike formål:

  • Øke salget
  • Øke effektiviteten i prøverommene
  • Øke servicegraden i prøverommene
  • Forebygge tyveri i prøverommene

To diskré sensor monteres i prøverommet, og registrerer om rommet er i bruk. Dette registreres og vises på en skjerm som med fordel kan plasseres ved inngangen til prøveromsområdet, slik at personale og kunder tydelig ser hvilke prøverom som er opptatt og og hvilke som er ledige. Man kan også integrere denne funksjonen med nettbrett eller smartklokker for å ha kontroll mens man er på farten.

Notiser sendes etter ønske, f.eks. når et prøverom har vært opptatt lenge, for at personalet skal ha mulighet til å holde oversikt og forebygge tyveri.

StoreAssist kan også integreres med en assistanseknapp som kundene kan trykke på ved behov for hjelp. Denne funksjonen er spesielt velegnet for high-end-butikker der man ønsker høyt servicenivå eller undertøysbutikker der det kan være vanskelig for kunden å forlate prøverommet hvis størrelsen er feil.

Selve sensoren kan skreddersys designmessig for å matche ditt varemerke og miljø.

KAMERASYSTEM

Sikre butikken din og ta vare på verdifull informasjon.

Dagens kameraer har mye mer å tilby enn bare overvåking. I tillegg til at de filmer lokalet ditt, finnes det integrerte funksjoner som kan gi deg kunnskap du kan jobbe videre med. Kundeanalyser som heat mapping og kundetelling hjelper deg å forstå kundenes bevegelsesmønster og hvilke tider av døgnet/uken/året de er mest interessert i å handle.

I dag finnes det en lang rekke kundeanalyser som kan foretas med overvåkingskameraer. Ikke gå glipp av muligheten til å tjene penger og effektivisere virksomheten ved hjelp av moderne teknologi.

Les mer om våre overvåkingsløsninger her>>

De mest tyveriutsatte varene innen motebransjen:

                       – Sko

                       – Accessoirer

                       – Sportsklær