SKJØNNHET OG HELSE

Skreddersydde løsninger og service i toppklasse.

ALARMBØYLER

For skjønnhets- og helsebransjen anbefales først og fremst AM-alarmbøyler. Gateway Varesikring produserer mange ulike modeller, og hvilken du bør velge avhenger i stor grad av butikkens størrelse, hvor mange innganger du har samt hvilken type varer du planlegger å alarmere.

Etiketter fungerer bra på de fleste produkter innen skjønnhet og helse, siden de enkelt kan festes på en liten overflate. Et godt tillegg kan være “safers”, ekstra beskyttelsesfutteral av hardplast til for eksempel parfymeflasker og pakker med barberhøvler.

Les mer om våre AM-bøyler her>>

“Gateway is a customer focused

supplier of fully integrated

loss prevention systems.”

-Roger Fernandez, Head of security, Marionnaud

De mest tyveriutsatte varene innen skjønnhet og helse:

                          – Barberblader

                          – Sminke

                          – Parfyme

KAMERASYSTEM

Sikre butikken din og ta vare på verdifull informasjon.

Dagens kameraer har mye mer å tilby enn bare overvåking. I tillegg til at de filmer lokalet ditt, finnes det integrerte funksjoner som kan gi deg kunnskap du kan jobbe videre med. Kundeanalyser som heat mapping og kundetelling hjelper deg å forstå kundenes bevegelsesmønster og hvilke tider av døgnet/uken/året de er mest interessert i å handle.

I dag finnes det en lang rekke kundeanalyser som kan foretas med overvåkingskameraer. Ikke gå glipp av muligheten til å tjene penger og effektivisere virksomheten ved hjelp av moderne teknologi.

Les mer om våre kameraløsninger her>>